Barnmorska Sibelle AB

A new star is born✨ Det vill säga mitt bolag Barnmorska Sibelle AB. Min gamla firma, Meet a Midwife Sibelle, kommer under året gå i graven. Den firman har för mig varit en bra språngbräda in i företagslivet och som egen.

Jag kommer fortsätta erbjuda förlossningsförberedelse men i flera olika former. Just nu har jag kurserna fysiskt i Södertälje som grupp eller privat i ert hem. Jag hyr också ut TENS, ett utmärkt smärtlindrande alternativ som du redan hemma kan börja med.

Mina kurser är unika! Hur då kan en undra? Jo, kursen har flera delinnehåll. Du får lära dig hur du hanterar smärtan och den oro som då gärna uppstår i värken med hjälp av FUR och istället ägnar dig åt till vad som faktiskt händer i kroppen så att du i lugn och ro går in i födandebubblan. Du får också undervisning i att optimera babyns position i livmodern med hjälp av Aktiv Baby så att er bebis föds på det mest enkla och skonsamma vis. Allt för att förlossningen inte ska bli utdragen eller sluta med sugklocka eller kejsarsnitt. Till sist så ger jag dig mina bästa råd inför krystningen och framfödandet, en fas som många kvinnor oroar sig för med tanke på rädslan för större bristning. Att återta sitt förtroende för sin kropp i den stunden av ”ring of fire”. Jag har en fördjupad utbildning i att förhindra större bristningar (och även diagnostisera och suturera grad I och II -bristningar) och den kunskapen vill jag gärna förmedla till dig!

Framöver kommer jag kunna erbjuda en onlinekurs för blivande pappor, alltså en kurs enbart för dem! Den håller jag på att arbeta med och jag kan säga att det tar tid att bygga en!😅

Jag har en vision framöver att kunna erbjuda friskvårdsmassage för gravid och nyblivna mammor, kanske även för deras partner. Massagen skall vara lugnande och oxytocinfrämjande.

Ja framtiden får utvisa hur bolaget utvecklas. Jag kommer oavsett fortsätta arbeta på olika förlossningsavdelningar runt om i Sverige.

Kanske vi ses? Vill du komma i kontakt med mig är mejlen enklast: hej@barnmorskasibelle.se

Barnmorska Sibelle AB – underlätta födandet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *